reklama

cestoviny á la co dům dal...

Každý milovník Talianska, ku ktorým sa hlásim aj ja, si nemôže nechať ujsť slávne penne a keď vás prepadne vlčí hlad, nie je nič potešujúcejšie ako vymyslieť nový recept, keďže špajzka zíva prázdnotou. Treba nabrať odvahu a nezľaknúť sa zdanlivo obmedzených možností a takmer nulových zásob... Penne á la co dum dal som vymyslela v stave akútneho hladu a sú fantastické. Davvero!:)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Postup: Na uvarené penne- asi pol sáčku, vysypeme zmes, ktorú sme si predtým asi za 5 minút nachystali. Na dve porcie potrebujeme: dva tavené syry ( najlepšie s hermelínovou arómou), na drobnejšie nakrájanú rajčinu, malý kúsok hermelínu, alebo Vianu- nakrájaného podľa gusta, olivový olej, sušenú bazalku, trošku Worcestrovej omáčky, iba pofŕkať, malý strúčik cesnaku nakrájať na malinké kúsky, za polievkovú lyžicu kyslej smotany, polovicu malej tmavozelenej papriky nakrájanej na slížiky a aspoň šesť koliečok tvrdej salámy nakrájanej na malé kocky. Premiešať a čakať na dovarenie al dente cestovín.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je to výborné, osviežujúce a nemusí sa to soliť, vďaka salámu. Kto nenájde v chladničke ani náhodou salám, dá si vegetariánsku variantu a má to.

 " La miglior salsa del mondo è la fame." Miguel de Cervantes

Vieroslava Otrubová

Vieroslava Otrubová

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu